PRP

Platelet Rich Plasma (PRP Plasma)

De behandeling met Platelet Rich Plasma (PRP Plasma) is uniek in zijn natuurlijke oorsprong. PRP bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed (vandaar de bijnaam ‘Vampire Facelift’).

In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. In de huid werken PRP-injecties verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor u een stralende, strakkere huid krijgt.

Wat is het?

Bij een behandeling met PRP nemen we eerst een kleine hoeveelheid bloed bij u af. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd. Het resultaat van dit procédé is gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes, inclusief actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. In de huid werken PRP injecties verjongend, verstevigend en hydraterend met als uitkomst een stralende, strakkere huid.
Het gebruik van lichaamseigen bloedplasma en -plaatjes om genezing te bevorderen is al jarenlang gebruikelijk in de tandheelkunde en orthopedie. Nu is deze innovatieve techniek ook beschikbaar voor cosmetische toepassingen. Wat PRP zo bijzonder maakt, is dat we met de kracht van uw eigen bloed, de vitaliteit van uw huid terugbrengen.

PRP Plasma wordt in onze kliniek gebruikt voor:

  • Huidverbetering van gelaat
  • Huidverbetering van hals en décolleté
  • Huidverbetering van handen
  • Haarverlies

 

Effect van PRP

Bij het ouder worden, zorgt de afname van collageen type 1 voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de PRP injectie wordt dit verouderingsproces tegengegaan. Bij een PRP behandeling brengen we geactiveerde bloedplaatjes in de huid. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en vitaliteit van de huid. De huid gaat er dus van stralen.
De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Toch raden wij u drie behandelingen aan. Daarna kunt u het effect constant houden door een behandeling per jaar uit te laten voeren.

Behandelingen met PRP

Op een foto van Kim Kardashian ziet u haar na afloop van een PRP behandeling: rood en doorbloed. Het ziet er direct na de behandeling best heftig uit. Gelukkig trekt het Vampire effect na een klein uurtje weg. Het eindresultaat is, dezelfde avond al, verbluffend: een stralende en strakkere huid.

PRP

De gezichtshuid wordt verjongd, verstevigd en gehydrateerd. PRP in aanvulling met bijvoorbeeld fillers, zoals bij de Hyaluronzuur met PRP Lift, is daarom perfect voor mensen die weer willen terugkeren naar een stralende, natuurlijke uitstraling en een gerevitaliseerde huid.
Met de PRP Lift herstellen we de gevolgen van veroudering in het gezicht. Niet alleen de huid verbetert, maar ook de fijne lijntjes en het volumeverlies worden volledig gecorrigeerd.

prp behandeling haar

Last van haarverlies? Dunner wordend haar? Beginnende kaalheid?

U kunt er iets aan doen! Kies voor een behandeling met (bloed)plaatjesrijk plasma, de PRP-therapie om haargroei te stimuleren.

 

De voordelen van PRP-therapie

  • Beginnende kaalheid tegengaan zonder operatie
  • Eenvoudige, niet-chirurgische ingreep
  • Meerdere injecties: de procedure duurt ongeveer 60 minuten
  • Het is veilig en de resultaten zijn betrouwbaar
  • Zeer snel herstel

Het eindresultaat is mooi en ziet er vooral bijzonder natuurlijk uit.

 

PRP-therapie

PRP-therapie zorgt bij haarherstel voor natuurlijk uitziende resultaten.
Met een dunne naald wordt plaatjesrijk plasma (PRP), gemaakt van uw eigen bloed, ingespoten in de hoofdhuid. De groeifactoren in uw bloedcellen gaan dan hun werk doen en stimuleren op natuurlijke wijze de haargroei.
Haarherstel met PRP is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar. Bij deze geheel natuurlijke alternatieve injectable-behandeling wordt gebruik gemaakt van het eigen bloed van de patiënt.

Ons bloedplasma (PRP) bevat actieve groeifactoren die de haargroei kunnen stimuleren. Het eindresultaat is een vollere, gezonder uitziende haardos. En dat kan veel doen voor uw zelfvertrouwen.
Er zijn meerdere sessies nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. PRP wordt ook gebruikt in combinatie met sommige haartransplantaties.
Hoewel er op dit moment nog geen klinisch bewijs is dat het werkt, zijn de resultaten veelbelovend.